Amigo Grill Prinsengracht

Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht
Adres
Prinsengracht 188
1016HC Amsterdam
Telefoon
020 8451081
Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht
Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht

Wanneer u een liefhebber bent van een goede steak en andere goed bereide vleesgerechten dan is een bezoek aan een Argentijns Grillrestaurant altijd een goed idee. Al helemaal wanneer u in dat restaurant kunt betalen met de dinerbon die u cadeau heeft gekregen. Wij hebben dan ook goed nieuws voor u als u tot de categorie van vleesliefhebbers behoort. U bent namelijk van harte welkom om uw dinercheque te komen besteden in het prachtige centrum van Amsterdam aan de Prinsengracht 188 bij restaurant Amigo Grill. Bij Amigo Grill kunt u komen genieten van de lekkerste Argentijnse gerechten in een ontspannen en laagdrempelige setting.

In de keuken van Amigo Grill Prinsengracht werken ervaren koks die de fijne kneepjes van het vak goed kennen en precies weten hoe ze voor u het perfecte stuk vlees kunnen bereiden. Hiervoor wordt uiteraard gebruik gemaakt van vlees van goede kwaliteit, waaronder echte Argentijnse rundersoorten. Van lekkere malse spareribs tot een grote T-bone steak. Bij restaurant Amigo Grill weten ze er zeker wel raad mee. U kunt van al deze heerlijkheden komen genieten met uw dinerbon en dat zeven dagen in de week tussen 12:00 en 00:00. Ook voor een late night dinner bent u dus van harte welkom.

Bent u wel toe aan een goed bereide steak en bovenal aan een avond heerlijk ontspannen uit eten in Amsterdam centrum? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan Amigo Grill Prinsengracht voor een smaakvolle avond. Uw dinercheque kunt u uiteraard gebruiken om mee te betalen aan het eind van de avond dus vergeet deze niet mee te nemen naar Amigo Grill!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10