Amore Mio Grillhuis

Dinerbon Amsterdam Amore Mio Grillhuis
Adres
Holendrechtplein 28
1106LP Amsterdam
Telefoon
020-6919533
Dinerbon Amsterdam Amore Mio Grillhuis

Woont of werkt u in de buurt van Holendrecht in Zuid-Oost? Kom dan met uw Dinerbon bij grillhouse Amore Mio. U kunt hier genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten, maar ook van oosterse grillschotels en belegde broodjes. Het restaurant is een reflectie van Amsterdam Zuid-Oost in het algemeen: een mooie mix van verschillende culturen! U bent hier dagelijks welkom om te komen genieten van een hapje en drankje. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee.

Amore Mio staat bekend om haar verse Italiaanse pizza’s en schappelijke prijzen. Zo krijgt u voor slechts €7,50 al een Pizza Margherita en een blikje drinken! Op menukaart vindt u verder Pizza Prosciutto, Pizza Hawaï en Pizza Quattro Formaggi met vier verschillende soorten kaas. U kunt deze ook allemaal met uw Dinerbon bestellen. Probeer ook eens de Calzone Speciaal met tomaat, kaas, ham, salami, champignons, uien, paprika en artisjokken. Een ding is zeker, u zult Amore Mio in ieder geval niet hongerig verlaten! Ook de vleesliefhebber is aan het goede adres bij dit sfeervolle restaurant. Ze serveren namelijk diverse vleesschotels zoals de Shoarma Schotel, de Spareribs Schotel en de Halve Kip Schotel. Bent u vegetariër? Ga dan voor een Falafel Schotel of een pasta met gorgonzolasaus.

Sluit uw diner af met één van de lekkere desserts van Amore Mio. Zo kunt u de Dinercheque onder andere inwisselen voor ijs met slagroom, een bananensplit of een traditionele Italiaanse tiramisu. Dit kan toch niemand weerstaan? Het team van Amore Mio hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10