Axum Restaurant

Dinerbon Amsterdam Axum Restaurant
Adres
Blasiusstraat 62
1091CV Amsterdam
Telefoon
020 663 3963
Dinerbon Amsterdam Axum Restaurant
Dinerbon Amsterdam Axum Restaurant
Dinerbon Amsterdam Axum Restaurant

Heeft u zin in een culinair avontuur? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Ethiopisch restaurant Tayto in het hartje van Amsterdam Oost. Deze eeuwenoude eetcultuur staat bekend om haar smaakvolle gerechten en de unieke combinatie van Indiase en Arabische specerijen. Restaurant Taytu is vernoemd naar de meest invloedrijkste vrouw in de moderne Ethiopische geschiedenis, Taytu Betoul. Dit betekent zonneschijn! Alle gasten van dit restaurant worden dan ook helemaal in het zonnetje gezet door het vriendelijke bedieningsteam.  

Bij Restaurant Tayto kunt u kennis maken met de traditionele Ethiopische keuken. Ze accepteren ook uw Dinercheque! Centraal bij de Ethiopische maaltijd staat de Injera. Dit is een soort luchtige pannenkoek, gemaakt van zuurdesemmeel. Tijdens het eten scheurt u steeds een stukje af, waarmee u de gerechten kunt opscheppen en opeten. U kunt bijvoorbeeld de Dinerbon besteden aan één van de specialiteiten van Restaurant Taytu. Wat dacht u bijvoorbeeld van Taytu’s Special Menu met drie verschillende gerechten en vijf verschillende bijgerechten? Zo kunt u pas echt kennis maken met de Ethiopische keuken! Verder bestaat de menukaart uit andere traditionele gerechten met kippenbout, lamsvlees, rundvlees of vis. De ‘’Ye Beg Tibs’’ bestaat bijvoorbeeld uit sappige stukjes lamsvlees, ui, groene paprika, tomaat en rozemarijn. Een Afrikaans biertje maakt het af!

Bent u vegetariër? Dan is Restaurant Tayto de uitgewezen plek om uw Dinercheque te besteden. Zo kunt u onder andere ‘’Kik Alitcha’’ met gele spliterwten, ui, knoflook, gember en kurkuma bestellen. Dit is slechts één van de vegetarische lekkernijen die de menukaart van Tayto rijk is!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10