Bar Karakter

Dinerbon Amsterdam Bar Karakter
Adres
De Clercqstraat 75H
1053AE Amsterdam
Telefoon
020 7370843
Dinerbon Amsterdam Bar Karakter
Dinerbon Amsterdam Bar Karakter
Dinerbon Amsterdam Bar Karakter
Dinerbon Amsterdam Bar Karakter

Bij Bar Karakter in Amsterdam is niks te gek. Cocktails, Karaoke en Feest en alles zo laagdrempelig mogelijk, daar draait het om. Het maakt niet uit waar u vandaan komt, in Bar Karakter voelt iedereen zich thuis. De verlichting is sfeervol, de muziek is top en de barman drinkt een drankje met u mee. Maar u kunt er ook heerlijk dineren met gebruik van uw dinerbon of dinercheque!

 

Gelegen in het prachtige stadsdeel oud-west in Amsterdam, vindt u aan de Clerqstraat een thuis weg van huis. De sfeer in Bar Karakter is namelijk toegankelijk, open en huiselijk. De verlichting is gezellig donker en het interieur is modern en funky.  Bar Karakter staat dus voor echte Amsterdamse laagdrempeligheid en diversiteit. Je drinkt er bovendien heerlijke Gin-tonics, Bieren en Cocktails, maar ook de dinerkaart is zeer uitgebreid. Bij de zogenaamde ‘Bao Bar’ in Bar Karakter vind je een uitgebreide menukaart met gerechten als: Fried Coconut Shrimp, Dorito Fried Chicken en Soft Shell Crab. Maar je kunt er ook andere geweldige aziatische gerechten bestellen zoals Fried Duck Gyoza, Dumplings of Mac ‘n’ Kimcheese. De desserts zijn bovendien al even verrassend en divers.

 

Na het nuttigen van al deze heerlijkheden, in combinatie met de nodige drankjes, kunnen we ons voorstellen dat u spontaan zin krijgt om te zingen. Geen zorgen, dit kan ook bij Bar Karakter! Deze gezellige bar beschikt namelijk over twee karaoke boots, zodat u na het eten samen met uw vrienden tot in de late uurtjes mee kunt zingen met uw favoriete muziek.

Houdt u van Cocktails, Bao en Karaoke? Heeft u zin in een avontuurlijke culinaire avond? Pak uw dinerbon of dinercheque check en stap binnen bij Bar Karakter!

De Dinerbon is niet inwisselbaar op vrijdag en zaterdag, de Dinercheque kunt u niet in combinatie met andere acties gebruiken en u kunt 1 kaart per rekening gebruiken.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10