Bar Lempicka

Dinerbon Amsterdam Bar Lempicka
Adres
Sarphatistraat 23
1018EV Amsterdam
Telefoon
020 6220209
Dinerbon Amsterdam Bar Lempicka
Dinerbon Amsterdam Bar Lempicka

Bar Lempicka ligt in Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Als u buiten wil zitten, en lekker naar mensen of bootjes wilt kijken, is het terras, dat dus ligt aan de Amstel, perfect voor u. Ook binnen in de bar of in het restaurant kunt u zich vermaken. Bar Lempicka is uitermate geschikt voor een borrel met borrelhapjes. Er is dan een grote bar waaraan u kunt plaatsnemen. Ook is er een restaurant-gedeelte, waar u kunt gaan zitten voor ontbijt, lunch of diner. De chef-kok van Lempicka kookt vooral Frans-Amerikaanse gerechten.

 

Bar Lempicka is vernoemd naar de art-deco kunstenares Tamara de Lempicka. Deze Poolse vrouw was populair in de jaren 20 en 30, tijdens het Interbellum. Tamara de Lempicka maakte kunstwerken met stevige lijnen, sensuele portretten en futuristische vormen. In Bar Lempicka komt deze kunststijl terug. Op het plafond is een glasmozaïek in art-deco stijl te bewonderen.

 

De kaart van Bar Lempicka is erg divers. Voor het ontbijt kunt u bijvoorbeeld kiezen uit American Pancakes, French Toasts of een Granola Bowl. Bij de lunch is er keuze uit verschillende salades en sandwiches, maar ook uit enkele specials. Voor het diner kunt u bij de voorgerechten onder andere kiezen uit een fish cocktail of soep. Bij het hoofdgerecht is er onder andere keuze uit USA steak, ravioli, salade nicoise of een veggie burger. Voor de nagerechten kunt u kiezen uit bijvoorbeeld taart of brownie.

 

Bij Bar Lempicka kunt u van ’s ochtends tot ’s nachts langskomen voor een hapje of een drankje. Van zondag tot en met donderdag opent Lempicka om 9 uur en sluit het om 1 uur ’s nachts. Op zaterdag en zondag opent het ook om 9 uur, maar dan sluit de bar om 3 uur ’s nachts. Neem bij het bezoeken van Bar Lempicka ook zeker uw dinerbon of dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10