Basilico Restaurant

Dinerbon Amsterdam Basilico Restaurant
Adres
Bijlmerplein 563
1102DS Amsterdam
Telefoon
020 6977005

Restaurant Basilico is gevestigd op het Bijlmerplein in Amsterdam-Zuidoost. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier terecht voor de lekkerste Italiaanse specialiteiten. En de Italiaanse keuken is natuurlijk de allerlekkerste! U kunt bij Restaurant Basilico een groot aantal verschillende pasta’s, pizza’s en panini’s bestellen. En dat kan natuurlijk ook met uw Dinerbon!

Bij Restaurant Basilico krijgt u een goede pasta of pizza voor een goede prijs. De prijzen liggen namelijk ongeveer tussen de €8 en €12 euro. U krijgt er dan ook een royale portie voor terug. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed. De pizzabakkers maken dagelijks verse pizza’s voor u klaar, waarbij u ruim de keus heeft uit vegetarisch, vis en vlees. Er is voor ieder wat wils! Wat dacht u van een Pizza Funghi, Pizza Al Tonno, Pizza Hawaï of een Pizza Shoarma? Dat is nog maar een kleine greep uit de lange lijst pizza’s. Alle pizza’s hebben in ieder geval een knapperige korst en een goede hoeveelheid gesmolten kaas. Smullen geblazen met uw Dinercheque! Heeft u niet zo’n grote trek? Ga dan voor één van de frisse maaltijdsalades, zoals bijvoorbeeld één met avocado, gorgonzola en walnoten…

U kunt dagelijks bij Restaurant Basilico terecht tussen 10:00 en 20:00, behalve op zondag. Het restaurant zit in hartje Bijlmermeer, dichtbij het metrostation. Ga na het shoppen in het winkelcentrum lekker even een hapje eten. Of ga eerst even gezellig eten voorafgaand aan een concert in de HMH of een voetbalwedstrijd in de Arena. Vergeet dan uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10