Bistro Bos

Dinerbon Amsterdam Bistro Bos
Adres
Bos en Lommerweg 77
1055DP Amsterdam
Telefoon
06 23121508
Dinerbon Amsterdam Bistro Bos
Dinerbon Amsterdam Bistro Bos
Dinerbon Amsterdam Bistro Bos
Dinerbon Amsterdam Bistro Bos

Aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam staat Bistro Bos. Een gezellig restaurant waar een fijne ambiance heerst. In de zomer kunt u uren op het zonnige terras doorbrengen. In de winter kunt u plaats nemen in het uitgebreide restaurant. Het restaurant is gezellig ingericht. U zult hier een fijne tijd doorbrengen met uw vrienden en familie, maar ook zeker met uw dinercheque! Het team van Bistro Bos is uitstekend. Zij staan altijd paraat om u te helpen met al uw vragen. Laat zeker even van te voren weten als u last heeft van een allergie of een speciale dieetwens heeft, dan kan het restaurant hier eventueel rekening mee houden en hierover overleggen met u.

Het restaurant bereid heerlijke Turkse, Griekse en Italiaanse delicatessen. Hier kunt u ook van genieten met uw dinerbon. Sinds 1970 heeft de Bistro Bos familie ervaring met de Mediterraanse en Egeïsche keuken. De menukaart van Bistro Bos bestaat uit overheerlijke Mediterraanse en Egeïsche specialiteiten. Hieronder vallen gerechten zoals: pirzola, rumel köfte en bonfile. Naast deze traditionele gerechten bied Bistro Bos u ook grill- en visspecialiteiten, pizza’s en pasta’s aan. Alle gerechten worden met veel passie en liefde bereid. Dit zult u ook zeker terug proeven. Ook het bereiden met goede en lekkere producten zult u terug proeven. De kwaliteit van de gerechten is namelijk heel goed.

Ga voor een gezellig, leuk en verrassingsvol etentje  naar Bistro Bos en neem zeker uw dinercheque of dinerbon mee om deze te verzilveren! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10