Bleu Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Bleu Amsterdam
Adres
Prinsenstraat 10 HS
1015 DC Amsterdam
Telefoon
020 3621340
Dinerbon Amsterdam Bleu Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Bleu Amsterdam

Met uw Dinerbon bent u nu ook van harte welkom bij Bleu Amsterdam. Bleu Amsterdam is een gezellige, down to earth lunch- en diner hangout. Ontdek de golden oldies uit de Franse cuisine afgetopt met een frisse, signature twist van onze chef-kok.

Bij Bleu Amsterdam kunt u pure kwaliteit verwachten. Geniet van het heerlijke eten in een fijne ongedwongen sfeer. Kom hier tot rust met ook nog eens een verschrikkelijk lekkere maaltijd. Bleu is zo ingericht dat u hier helemaal tot rust kan komen. Geniet samen met uw vrienden en familie van de ongedwongen en relaxte sfeer. Een lekker hapje en een drankje met fijn gezelschap en een prettige sfeer. Wat wilt u nog meer?  Op ons menu vindt u de meest heerlijke Franse klassiekers met een heerlijke verfrissende en moderne twist. Wat dacht je van fluweelzachte foie gras, steak tartare of juicy côte de boeuf van de Jospergrill. Met uw Dinercheque kunt u zich helemaal vergrijpen aan deze heerlijke gerechten. Dan hebben wij het nog steeds niet gehad over onze overheerlijke desserts. Van crème brûlée tot profiteroles voor de raszoetekauwers, boy o boy! Genoeg keus, zodat er voor meat lovers, vegetariërs én zelfs de kleinste dreumesen gegarandeerd iets lekkers tussen zit.

Ook altijd willen genieten van een echte gastronomische ervaring, maar even helemaal geen zin in de bijbehorende etiquette en andere poespas? Dan bent u bij Bleu natuurlijk helemaal aan het goede adres. Neem uw Dinerbon mee en sit back, relax en laat ons je op maat bedienen: zonder poespas, mét flair.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10