Brasserie Flo Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Adres
Amstelstraat 9
1017 DA Amsterdam
Telefoon
020 - 8904757
Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam

Met uw Dinerbon kunt u in Amsterdam genieten van een klein stukje Parijs. Aan het levendige Rembrandtplein treft u namelijk Brasserie Flo, dat al bij binnenkomst meteen doet denken aan een mooie Parijse brasserie. Mooi wit tafellinnen, bedrijvige obers, drukke chefs in de keuken, het meubilair, de tafeltjes die gezellig bij elkaar in de buurt staan: alles doet denken aan een authentieke Parijse brasserie. Bij Brasserie Flo kunt u met uw Dinerbon dan ook terecht voor alles wat de prachtige Franse keuken te bieden heeft. Ondanks de bedrijvigheid bij Flo kunt u met uw Dinerbon hier toch ontspannen en ongedwongen lunchen en dineren. Zeker een aangename plek om lekker bij te komen van de échte drukte die buiten heerst.

Een karakteristieke eigenschap van Flo is de voorliefde voor zeevruchten van allerlei aard. Bij binnenkomst ziet u al meteen het zeer uitnodigende fruits de mer buffet. Dagelijks worden hier prachtige zeevruchten bereid en liggen de verse langoustines, gamba’s, kreeften en de andere schelp- en schaaldieren klaar op ijs om daarna verwerkt te worden in onze prachtige fruits de mer schalen. Op onze kaart prijken natuurlijk ook nog andere klassiekers uit de Franse keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van steak tartare of crêpe suzette? Kom dat zien maar vooral proeven met uw Dinerbon.

Kom gezellig langs bij Brasserie Flo en neem uw Dinercheque mee. Geniet in Amsterdam van een klein stukje Parijs en van de heerlijke Franse keuken. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt. Tot die tijd heten wij u alvast van harte welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews