Brasserie Roezemoes

Dinerbon Amsterdam Brasserie Roezemoes
Adres
Buikslotermeerplein 533
1025XH Amsterdam
Telefoon
020 634 0179
Dinerbon Amsterdam Brasserie Roezemoes

Gelegen in Amsterdam-Noord vindt u Brasserie Roezemoes. Hier kunt u terecht in een informele, gezellige sfeer voor heerlijke broodjes en gerechten. Het is al geruime tijd een bekende naam bij de bewoners in de buurt. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Brasserie Roezemoes is er voor iedereen en op elk tijdstip. Of u nou voor een lekker ontbijt met een kopje koffie komt, een lekker lunch met een rijk belegd broodje of een borrel op ons terras, u bent welkom bij ons. Verwacht bij ons lekkere broodjes en gerechten die met liefde zijn bereid. Dit varieert van lekkere club sandwiches en uitsmijters tot een heerlijke kipsate met huisgemakte satesaus. Kom gezellig bij ons langs wanneer u in de buurt bent en geniet in een ongedwongen sfeer van uw hapje en drankje.

Wij hopen u snel te mogen verwelkom in ons restaurant. Van ontbijt tot diner, u kunt het bij ons krijgen. Wij zijn erg trots op onze vele vaste klanten en hopen dat u zich daar ook bij gaat voegen. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque en ervaar Amsterdam gezelligheid. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10