Cafe Americain

Dinerbon Amsterdam Cafe Americain
Adres
Leidseplein 28
1017PT Amsterdam
Telefoon
020 5563010
Dinerbon Amsterdam Cafe Americain
Dinerbon Amsterdam Cafe Americain
Dinerbon Amsterdam Cafe Americain
Dinerbon Amsterdam Cafe Americain

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Amsterdam waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren? Breng dan een bezoek aan Grand Café Americain. Het oudste grand café van Amsterdam is de ideale locatie om gezellig samen te komen met familie of vrienden. Je kunt hier ’s ochtends vanaf 06:30 terecht voor een kop koffie of ontbijt en tot 23:30 blijven borrelen. Heb je onlangs een dinerbon of dinercheque gekregen? Neem deze dan mee om de rekening bij Grand Café Americain mee te betalen.

Café Americain is het oudste Grand Café van Amsterdam. Het opende in 1902 haar deuren en was de plek waar kunstenaars en andere creatievelingen samenkwamen. De inrichting van het restaurant is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van het pand. Zo hangt het plafond vol met prachtige kroonluchters en zijn muren versierd met fresco’s en schilderijen. Wil je rustig de krant lezen onder het genot van een kop koffie? Doe dat dan aan de antieke houten tafel, waar velen jou voorgingen. Is het lekker weer? Dan kun je ook plaatsnemen op het ruime terras.

Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart van Café Americain. Elk moment van de dag kun je verschillende gerechten bestellen. Begin de dag goed met yoghurt met muesli, avocado toast of gepocheerde eieren. Hierbij bestel je natuurlijk een stevige kop koffie. Het lunchmenu is vrij uitgebreid. Zo kun je kiezen voor gazpacho, een salade of belegde broodjes. Heb je liever een wat grotere maaltijd? Kies dan voor een biefstuk, quiche of een (veggie) burger.

Een aanrader van de dinerkaart zijn de American classics. Deze gerechten worden al decennialang bij dit restaurant gegeten. Dit zijn vooral gerechten uit de Franse keuken waaronder: steak tartare, terrine en gravlax. Heb je zin in een avondje uit? Dan is Café Americain ook een goede keuze. Kom cocktails drinken in de iconische bar en geniet van de ambiance, de drankjes en het eten. Beleef een onvergetelijke avond in het centrum van Amsterdam.

Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Café Americain? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze worden geaccepteerd als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10