Cafe Lusthof

Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Adres
Van Baerlestraat 128
1071 BD Amsterdam
Telefoon
020 6628289
Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof

Met uw Dinerbon op bezoek bij een regelrecht begrip? Vergeef ons de metafoor, maar Café Lusthof is daadwerkelijk al zo’n dertig jaar een begrip in Amsterdam-Zuid en eigenlijk ook ver daarbuiten. Lusthof ligt in de Van Baerlestraat, vlakbij het museumkwartier. Café Lusthof ligt dus erg gunstig, vlakbij het Museumplein, het Concertgebouw, het Stedelijk- en het Rijksmuseum, het van Gogh Museum en de bekende P.C. Hoofstraat. Hartje Amsterdam dus, een prima plek voor een pauze of een afsluiting van een cultureel tripje door de hoofdstad. Kom met uw Dinerbon genieten van ons gezellige, bruine café en de lekkere hapjes en drankjes die wij in huis hebben! Lusthof verzorgt graag uw ontbijt, lunch, borrel of diner. Elk moment van de dag staan wij voor u klaar!

Voor een eetcafé hebben wij een behoorlijk ambitieuze kaart. Of eigenlijk kaarten, aangezien we een ontbijt-, lunch- en dinerkaart hebben. Voor de lekkere tussendoortjes hebben we ook een aparte kaart. Veel variatie dus, altijd een pré voor bezoekers met hun Dinerbon. Wij maken heerlijke Nederlandse gerechten, maar hier en daar kunt u ook wat invloeden van de Franse keuken terugvinden op het menu. Over menu’s gesproken: we hebben ook een mooi maandmenu in de aanbieding. Dit wisselt natuurlijk elke maand en het biedt onze gasten de keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee heerlijke desserts.

Kom op een centrale locatie in Amsterdam met uw Dinercheque genieten van gezelligheid en een bord heerlijk eten. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons binnenwandelt en we hopen dat we u binnenkort kunnen verwelkomen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10