Caffe La Strada

Dinerbon Amsterdam Caffe La Strada
Adres
Daalwijkdreef 100
1071CJ Amsterdam
Telefoon
06-17632477
Dinerbon Amsterdam Caffe La Strada

Heeft u wel eens gehoord van de World of Food, het grootste en meest spectaculaire eet-en horecatrefpunt van Amsterdam, waar u met uw dinercheque kunt gaan eten? World of Food is een grote overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage, waar u heerlijk kunt eten. Toch is het zeker geen ‘eetschuur’, maar juist een nieuwe eetbeleving waar u bij meer dan 25 verschillende horecaondernemers de smaken uit alle hoeken van de wereld kunt gaan ontdekken! World of Food biedt culinaire ondernemers uit Zuidoost de kans de lekkerste gerechten uit exotische keukens te presenteren aan een divers publiek. Verschillende culturen ontmoeten elkaar op deze manier en daarmee wordt door stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost een goed stap gezet in de culinaire vernieuwing van dit deel van de stad.

Het is een investering in de toekomst; de ambitie om het culinair ondernemerschap in het stadsdeel te stimuleren door een plek te creëren waar de multiculturele keuken van Amsterdam Zuidoost kan groeien en bloeien was er al langer, maar in 2010 werd dit plan echt tot uitvoering gebracht en werd World of Food geopend in de parkeergarage Develstein. Bij veel van de deelnemende horeca ondernemingen bent u ook van harte welkom met uw dinerbon zoals bij Caffé La Strada.

U kunt met uw dinercheque van een heerlijke Italiaanse koffie genieten bij Caffé La Strada. Dit heerlijke café biedt u naast de allerbeste koffie ook een echt Italiaans ontbijt en een stevige lunch met als specialiteit een exclusieve tosti-kaart. Alle gerechten worden bereid met verse producten, zodat u echt de smaak van Italië kunt proeven bij uw bezoek met uw dinerbon. Voor de echte koffieliefhebber is een bezoek aan Caffé La Strada meer dan de moeite waard. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10