Caffe Milo

Dinerbon Amsterdam Caffe Milo
Adres
Linnaeusstraat 71h
1093EJ Amsterdam
Telefoon
020 463 8027
Dinerbon Amsterdam Caffe Milo

Caffe Milo is één van de vele gezellige eetcafés die er aan de Linnaeusstraat te vinden zijn. Ze onderscheiden zich met een uitzonderlijke menukaart, een verassende combinatie van een Italiaanse en Amerikaanse sfeer en het prachtige terras met uitzicht op het Oosterpark. Bovendien kunt u hier ook terecht met uw Dinerbon. Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 9:00 voor ontbijt, lunch en diner. Blijf ook gerust in de avond hangen voor een drankje aan de bar!

Bij Caffe Milo kunt u terecht voor zowel een bescheiden of uitgebreide lunch. Dit is een leuke gelegenheid om uw Dinercheque te gebruiken. Op de lunchkaart staan overheerlijke broodjes waaronder de gegrilde pittig kip met honing-srirachasaus, pomodori-tomaat , rode ui en sla. Of wat dacht u van een tosti met echt Old Amsterdam kaas? Voor de grote eters onder ons serveren ze ook hamburgers en een Gegrilde Aberdeen Angus entrecote. Uiteraard kunt u ook komen dineren bij Caffe Milo. Het is voor niemand moeilijk om een lekker gerecht te vinden op de veelzijdige Italiaans-Amerikaanse menukaart. Ze richten zich voornamelijk op biefstukken, hamburgers, verse vis en pizza’s. Bijzonder is de pizza met gamba, tonijn, mozzarella, rode ui taggiasche olijven en venkel. Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon afrekenen.

Caffe Milo staat ook bekend om haar overheerlijke nagerechten. Zo kunt u niet alleen een kaasplateau bestellen, maar ook diverse Holtkamp-taarten en hot chocolate cake met rode vruchtencompote en witte chocolade-ijs. Dit maakt uw diner met de Dinercheque compleet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10