Casa Pino

Dinerbon Amsterdam Casa Pino
Adres
Rijnstraat 17
1078PV Amsterdam
Telefoon
020 6752323
Dinerbon Amsterdam Casa Pino
Dinerbon Amsterdam Casa Pino

Casa Pino is een sfeervol Italiaans restaurantje, gevestigd in de Rijnstraat in de Amsterdamse rivierenbuurt. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van heerlijke traditionele gerechten, mooie volle wijnen en een gezellig samenzijn. Het is overigens ook mogelijk om eten af te halen, zodat u thuis kunt dineren in Italiaanse stijl. Zeg nou zelf, de allerlekkerste keuken is toch wel de Italiaanse! Reserveer nu een tafeltje bij Casa Pino en neem uw Dinercheque mee.

Restaurant Casa Pino bereidt heerlijke pizza’s en pasta’s volgens de traditionele Italiaanse manier. Het pizzadeeg wordt dagelijks vers bereid, waardoor uw pizza lekker luchtig en knapperig wordt. Doordat de pizza’s worden gebakken in een authentieke steenoven, krijgen ze die authentieke Italiaanse smaak waar u naar op zoek bent. Ruil bijvoorbeeld uw Dinercheque in voor een Pizza Siciliana, Pizza Funghi, Pizza Tonno, Pizza Bellisima of één van de andere heerlijke pizza’s. Er is volop keus! Daarnaast serveren ze bij Casa Pino diverse pastagerechten, lasagnes, risotto’s en vis- en vleesspecialiteiten. Die laatsten zijn ook vaak geïnspireerd door de Turkse keuken. Zo kunt u bijvoorbeeld saltimbocca, spareribs, shoarma of kebab bestellen. Een mooi glas wijn of lekker biertje maakt uw diner compleet!

Heeft u na het eten nog wat ruimte over in uw maag? Bestel dan ook nog een lekker zoet dessert met uw Dinerbon. Zo serveren ze onder andere tiramisu, dama bianca en baklava. Een traditioneel Italiaans digestief maakt het af! Het team van Casa Pino hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10