Casco Café

Dinerbon Amsterdam Casco Café
Adres
Asterweg 20N
1031HP Amsterdam
Telefoon
06 52192342
Dinerbon Amsterdam Casco Café
Dinerbon Amsterdam Casco Café

Café Casco bevindt zich aan de Asterweg 20N, middenin de Buiksloterham in Amsterdam-Noord, een plek die vandaag de dag zonder meer ‘hip & happening’ is. Het café bevindt zich naast de gelijknamige Casco hal die regelmatig wordt gebruikt voor tv- en filmopnames, concerten en tentoonstellingen. Mede om die reden is Café Casco een populaire plek om te netwerken met mensen die werkzaam zijn in de creatieve industrie. Het café is normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag alleen maar overdag geopend. Je kunt er dan met je dinerbon of dinercheque van 10 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags terecht. Als er evenementen in de naastgelegen hal plaatsvinden kunnen deze openingstijden overigens aanmerkelijk worden verruimd. Let op, je kunt bij deze horecagelegenheid alleen maar met je pinpas betalen. Cash wordt niet geaccepteerd.

Omdat Café Casco een dagcafé is betekent dit dat de menukaart hier ook overduidelijk op is aangepast. Op de kaart prijken namelijk vooral de vele verschillende dranken die het café kan schenken. Het drankenaanbod loopt uiteen van koffie, thee en fris tot bier uit het vat en mousserende wijn. Het menuaanbod voor de lunch is een stuk beperkter, maar wat je op de kaart aantreft is in alle gevallen meer dan smakelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke chicken Sensei, die bestaat uit huisgemaakte sake en mirin teryaki kip met bietenspruiten, nigella en sesamzaad of kies je de layered perfection, waarbij avocado, rode bietjes en hüttekaas smaakvol met alfalfa en dukkah worden gecombineerd. Wil je bij Café Casco graag culinair verrast worden? Kies dan voor een van de regelmatig wisselende specials die op het promotiebord worden getoond. Heb je daarentegen gewoon zin in bijvoorbeeld een tosti, een burger of een omelet? Ook dan ben je bij dit café aan het juiste adres en kan het personeel dankzij de los te bestellen toppings zelfs smaakvarianten op maat voor je maken.

Kortom Café Casco is dé bruisende plek in Amsterdam-Noord voor een heerlijke hap midden op de dag. Het horecabedrijf accepteert de dinercheque en de dinerbon, zodat je er je zonder problemen je rekening voor de aldaar genuttigde dranken en spijzen mee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10