Cosy By Mandy

Dinerbon Amsterdam Cosy By Mandy
Adres
Leidsekruisstraat 26
1017RJ Amsterdam
Telefoon
020 3620054
Dinerbon Amsterdam Cosy By Mandy

Welkom bij Cosy By Mandy! Hier kunt u terecht voor breakfast, lunch en een high tea. Het is altijd een en al gezelligheid bij Cosy By Mandy! Hier kunt u dan ook uitstekend met uw dinercheque terecht. Het restaurant ziet er chique en gezellig uit. Mooie klassieke en moderne banken, maar ook vrolijk gekleurde muren. Het personeel is gezellig, leuk en doet haar uiterste best. U en uw gezelschap zullen zich hier prima vermaken! U kunt zowel binnen als buiten genieten van alle heerlijke gerechten en hapjes.

Op de kaart van Cosy By Mandy staan genoeg heerlijke dranken en hapjes die u kunt betalen met uw dinerbon. Zo zijn er sappen, bier, wijn en frisse dranken. Ook zijn er salades, sandwiches en hamburgers. Natuurlijk is er voor elke gelegenheid nog veel meer lekkers te eten. Dat kunt u het best ontdekken door naar Cosy By Mandy te gaan! U zult verrast zijn door de heerlijke en goede smaken van de gerechten en hapjes. De koks bereiden deze dan ook iedere dag met veel zorg voor u klaar en dit proeft u dan ook terug. Genieten zult u hier dus zeker doen!

Cosy By Mandy ontvangt u graag zeven dagen per week vanaf 08:00 uur of 09:00 uur tot 17:00 uur of 19:00 uur. Dit kan per dag verschillen. Wilt u ook eens zo genieten van een heerlijke dag met heerlijk eten? Ga dan nu met uw dinercheque of dinerbon naar de Leidsekruisstraat in Amsterdam!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10