Daar Baand

Dinerbon Amsterdam Daar Baand
Adres
Overtoom 350
1054 JG Amsterdam
Telefoon
020 - 6185481
Dinerbon Amsterdam Daar Baand
Dinerbon Amsterdam Daar Baand

Kom langs bij Daar Baand in Amsterdam met uw dinerbon en geniet van de lekkerste Iraanse/Perzische gerechten. Daar Baand onderscheidt zich met hun authentieke en heerlijke Perzische gerechten. Gelegen aan de Overtoom bent u binnen no time in het bruisende centrum van Amsterdam. Komt u snel een keer langs met uw dinerbon?

De open inrichting van het restaurant zorgt er voor dat u heerlijk sfeervol en ongedwongen kan dineren. Vanuit het restaurant kunt u de keuken zien, waarin het personeel zijn uiterste best doet om voor u een zo’n lekker mogelijk gerecht klaar te maken. Veel van de ingrediënten die worden gebruikt in de keuken van Daar Baand zijn afkomstig uit Iran en daarmee dus het oude Perzië. Het Iraanse gebruik van kruiden in hun voedsel heeft een geschiedenis die teruggaat naar het begin van de beschaving. Door de eeuwen heen hebben ze in dit gebied een keuken ontwikkeld, waarvan het water u spontaan in de mond loopt. Wanneer u met uw dinercheque aanschuift bij Daar Baand kunt u proeven van deze oeroude en authentieke smaken. De gerechten waar u bij ons uit kan kiezen worden enkel klaargemaakt met de meest heerlijke verse ingrediënten. Daar Baand is niet voor niks opgenomen in de Amsterdam Restaurant-winkelgids vanwege de originaliteit en kwaliteit van de keuken.

Heeft u zich altijd al willen begeven in het prachtige historierijke Iran, dan hoeft u echt geen vliegtuig te pakken. U kunt gewoon bij Daar Baand in Amsterdam aanschuiven met uw dinerbon en genieten van de meest heerlijke smaken van Zuidwest-Azië.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10