Dabka Libanees Restaurant

Dinerbon Amsterdam Dabka Libanees Restaurant
Adres
Oudezijdskolk 69
1012 AL Amsterdam
Telefoon
020 - 4200 111

In het hart van het bruisende Amsterdam vindt u restaurant Dabka. Vroeger zeilden op deze plek de Amsterdamse schepen naar verre, onbekende oorden om vele maanden later terug te keren met kostbare handelswaar en opwindende specerijen. Een van die verre oorden was Libanon en de handel met Libanon verstevigde het contact tussen de Europese landen en het Midden-Oosten. Zoals altijd, herhaalt de geschiedenis zich. Nu kunt u bij restaurant Dabka in ons eigen Amsterdam terecht voor een hele nieuw kennismaking.

Restaurant Dabka laat u proeven van de rijke Libanese cultuur en de bijzondere geuren en kleuren uit de Libanese keuken. Met uw Dinerbon bent u hier dagelijks van 12:00 tot 23:00 van harte welkom voor een heerlijk lunch, een uitgebreid diner en heel veel gezelligheid. Dabka is de naam van een traditionele Libanese dans die veel op bruiloften wordt gedanst en u moet niet raar opkijken als de bediening van Dabka spontaan in deze dans uitbarst. Óf aan u vraagt mee te doen.

De passie voor Dabka vindt u ook terug in de menukaart. Met vele heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt ook kiezen voor de traditionele Libanese pizza gevuld met allerlei verschillende heerlijkheden en vele verse kruiden. Ook kunt u uw maaltijd uitbreien met een lekker voorgerecht zoals baba ganoug, humous of de mezza mix met 6 verschillende kleine voorgerechten. De heerlijke huisgemaakte soepen van Dabka zijn niet te versmaden en uiteraard is een Libanese maaltijd niet compleet zonder een lekker dessert.

Alleen met uw Dinercheque kan een bezoek aan Dabka nog beter worden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10