DE BLAUWE PARADE

Dinerbon Amsterdam DE BLAUWE PARADE
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 178
1012SJ Amsterdam
Telefoon
020 714 20 00
Dinerbon Amsterdam DE BLAUWE PARADE
Dinerbon Amsterdam DE BLAUWE PARADE

Met uw dinerbon naar een gezellig, goed en geweldige bar? Dan gaat u nu naar De Blauwe Parade! Deze leuke bar is gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Deze bar is het best bewaarde geheim van Amsterdam. Het is een traditionele bar met een fascinerende geschiedenis die teruggaat naar 1870. De eerste oprichters kochten het pand van Gerard Adriaan Heineken die hier zijn eerste brouwerij startte. Bij binnenkomst in De Blauwe Parade voelt u meteen de oude sferen die u kunt beleven en genieten u van alles wat u om u heen ziet. Het belangrijkste is dat u hier de beste bieren en jenever uit lokale brouwerijen kunt komen proeven!

Wat kunt u onder andere eten en drinken bij De Blauwe Parade? Op het menu staan ondere de volgende hapjes en gerechten: bitterballen, Amsterdam snack platter, the famous numbered steak en hamburger made of black angus beef. Voor de dranken is er: witte wijn, rosé, rode wijn, whisky, bier van de tap, van wees jenever, mousserende wijn, bier op fles, van wees likeur, frisdrank, water, sap, koffie en thee en van wees overige. Er is zoveel keuze dat er voor jong en oud zeker iets lekkers tussen zal zitten voor zowel de hapjes, gerechten en dranken! Ideaal voor uw dinercheque! Wat belangrijk is, is dat de gerechten, hapjes en drankjes met zorg bereid en geserveerd worden.

Heeft u zin om er eens even tussenuit te gaan, weer eens gezellig samen te komen? Ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar De Blauwe Parade!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10