De Liefde Amsterdam

Dinerbon Amsterdam De Liefde Amsterdam
Adres
Bilderdijkpark 1A
1052 RZ Amsterdam
Telefoon
020 3892354
Dinerbon Amsterdam De Liefde Amsterdam
Dinerbon Amsterdam De Liefde Amsterdam
Dinerbon Amsterdam De Liefde Amsterdam

Met uw Dinerbon kunt u op een romantisch en weggestopt plekje in Amsterdam heerlijk intiem dineren bij De Liefde. De Liefde is gelegen in het Bilderdijkpark, een idyllisch en rustig parkje in het verder drukke Amsterdam. Met uw Dinerbon onthaasten en even weg zijn van de drukte en de hectiek van de grote stad, dat kan als geen ander bij De Liefde. Uitrusten na een vermoeiende vergadering, toevallig langslopen met de hond of gewoon bewust afkoersen op ons gezellige restaurant; het zijn allemaal legitieme redenen om een keertje langs te komen. Met uw Dinerbon bent u op elk moment welkom voor een kwalitatief hoogstaande en lekkere hap. Eten én drinken uiteraard, borrelen is ook goed vol te houden bij De Liefde. Waar u ook voor langskomt, aan de naam kunt u al horen dat er in het eten en drinken veel liefde, zorg en aandacht wordt gestopt. Daar kunt u met uw Dinerbon van genieten!

Met uw Dinerbon kunt u dus in een intieme setting genieten van delicate en interessante gerechten, een goed glas wijn en toegewijd en gastvrij personeel. Onze menukaart heeft een aangenaam internationaal karakter. Hierdoor kunt u qua diner lekker variëren met uw Dinerbon. Zo hebben wij lekkere huisgerookte zalm en coquilles als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een fijne ravioli of u kunt gezellig kaasfonduen. U snapt het al, wij hebben voor iedereen wat lekkers op de kaart staan.

Kom met uw Dinercheque langs op onze unieke locatie en kom lekker onthaasten van de dagelijkse hectiek. Wij hopen dat u binnenkort een keer op bezoek komt!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews