De Magere Brug

Dinerbon Amsterdam De Magere Brug
Adres
Amstel 81
1018 EK Amsterdam
Telefoon
020 2213400
Dinerbon Amsterdam De Magere Brug
Dinerbon Amsterdam De Magere Brug
Dinerbon Amsterdam De Magere Brug

Eetcafé De Magere Brug is gevestigd op een van de mooiste locaties van onze hoofdstad, pal naast de gelijknamige, veel gefotografeerde ophaalbrug over de Amstel. Op de hoek van de Nieuwe Kerkstraat en de Amstel kun je hier op de benedenverdieping van een prachtig historisch grachtenpand de hele week terecht voor een hapje en een drankje. Binnen vind je de authentieke sfeer en het interieur van een echt Amsterdams bruin café, met een lange houten bar, houten balken tegen het plafond en mooie decoraties aan de muren. Als het weer het toelaat kun je heerlijk buiten op het terras gaan zitten en genieten van het fantastische uitzicht over de Amstel. Midden in de zomer ligt het terras tot laat in de avond in de zon. Naast bezoekers aan Amsterdam komen ook buurtbewoners hier graag en, door de ligging op een steenworp afstand van Theater Carré, is het ook onder theaterbezoekers een bekende en geliefde plek om voor of na een voorstelling een hapje te eten en gezellig te borrelen.

Bij eetcafé De Magere Brug kun je ontbijten, lunchen, dineren en natuurlijk genieten van een drankje. Op de menukaart voor het diner vind je een ruime keus aan vlees- en visgerechten, met onder meer kogelbiefstuk, verse sliptong en ook, zoals op de kaart vermeld, een 'Azië aan de Amstel’ schotel met kipsaté, atjar en kroepoek. Speciaal voor theaterbezoekers is er een steeds wisselend ‘Carré Menu’ van drie gangen. Bezoekers aan de hoofdstad of harde werkers in het centrum vinden hier ook een fijne plek om hun drukke dag even te onderbreken voor een heerlijke lunch. Voor vegetariërs zijn er overigens diverse gerechten zonder vlees verkrijgbaar. Het vriendelijke personeel accepteert graag je Dinerbon of Dinercheque.

Dit prachtig gelegen eetcafé is elke dag van de week geopend, op maandag t/m donderdag van 11:00 uur tot 01:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 03:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 01:00 uur. De locatie is uitstekend bereikbaar per tram, bus of metro en het Centraal Station ligt op ongeveer twintig minuten loopafstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10