De Vergulde Gaper

Dinerbon Amsterdam De Vergulde Gaper
Adres
Prinsenstraat 30
1015DD Amsterdam
Telefoon
020 624 8975
Dinerbon Amsterdam De Vergulde Gaper
Dinerbon Amsterdam De Vergulde Gaper

Café De Vergulde Gaper is gevestigd middenin de gezelligste straat van Amsterdam: de Jordaan. Vlakbij de Noordermarkt, het Anne Frankhuis en de Westerkerk is De Vergulde Gaper de ideale plek voor een borrel, lunch of diner. Dit café is gevestigd in een oude drogisterij, dit is dan  ook terug te zien in het interieur van het café. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Ons café is een ontmoetingsplaats voor echte Jordanezen tot aan  studenten en toeristen. Een kroeg van iedereen, voor iedereen en op ieder moment van de dag. Koffie met appelgebak, een lekkere lunch of een uitgebreid diner in een informele sfeer, het is allemaal mogelijk. Wij willen dat u geniet van onze stad, ons terras en ons eten in een ongedwongen sfeer. Ons terras dat aan weerszijde van de Prinsengracht zit, is een prachtig plekje met uitzicht op de Noorderkerk. In de wintermaanden kunt ook dankzij de terrasverwarming nog steeds genieten van het prachtige straatbeeld.

Van bitterballen tot een beefburger en van een heerlijke droge witte wijn tot unieke speciaalbiertjes, bij ons bent u welkom op elk moment van de dag. Geniet met uw dinerbon of dinercheque van de Amsterdamse grachten onder het genot van een hapje en een drankje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10