Djanoko

Dinerbon Amsterdam Djanoko
Adres
Van Baerlestraat 61
1071 AR Amsterdam
Telefoon
020 6629665

Restaurant Djanoko is een sfeervol Indonesisch restaurant, sinds 1944 gevestigd op een toplocatie aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. In Indonesië is Djanoko een strijdende koning van een legende die vaak gepresenteerd is in het beroemde "Wajang-toneel". Net zoals deze koning, heeft Restaurant Djanoko een uitstekende reputatie. Het restaurant heeft een nostalgische inrichting en sfeer, uiterst vriendelijke bediening en heerlijke traditionele gerechten. Dit kunt nu zelf komen ervaren door een etentje met uw Dinerbon!

Restaurant Djanoko is dagelijks geopend tussen 17:00 en 23:00. Ga lekker zitten in het gezellige restaurant en bestel eerst een lekker drankje en een voorgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van twee Loempia’s Semarang met kip of groenten? Of heeft u liever de klassieke saté met kip, garnalen of lamsvlees? Een mix van de drie behoort overigens ook tot de mogelijkheden. Met uw Dinercheque geniet u van een écht authentiek Indonesisch diner. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere Nasi Rames en Bami Goreng Java. Elk bord bij Djanoko staat garant voor een feestje! De specialiteit van het restaurant is toch wel de Indonesische saté rijsttafel. Voor slechts €28,50 per persoon (of in ruil voor uw Dinercheque) krijgt u twee saté Ajam, twee saté Kambing, twee saté Udang, Pisang Goring, sambalboontjes, Gado Gado, Atjar en kroepoek. En rijst of bami natuurlijk!

Combineer uw diner met de Dinerbon met een cultureel dagje uit. Restaurant Djanoko ligt namelijk om de hoek van de meest gerenommeerde musea in Nederland: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Dit geldt ook voor het schitterende concertgebouw! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10