Due Napoletani

Dinerbon Amsterdam Due Napoletani
Adres
Hobbemakade 61-63
1071 XL Amsterdam
Telefoon
020 - 671 1263
Dinerbon Amsterdam Due Napoletani
Dinerbon Amsterdam Due Napoletani

I.V.M drukte is het aangeraden om vooraf (telefonisch) te reserveren met uw cadeaukaart. 

Ristorante Due Napoletani is bij uitstek de plek in Amsterdam waar u heerlijk Italiaans kunt eten. Het restaurant bevindt zich op de Hobbemakade in de oude Pijp. Due Napoletani biedt een moment van rust en kwaliteit in het drukke Amsterdam. Met uw dinercheque kunt u zich bij Due Napoletani even echt in Italië wanen. Gebruik de Dinerbon bij Due Napoletani ook voor uw verjaardag, reünie of een speciaal diner met familie of collega’s. De chef combineert het beste uit de traditionele keuken van de regio Campania, Napoli en uit andere Italiaanse streken. De gerechten worden met veel zorg en aandacht volgens mama’s recept bereid. Het ruime menu biedt heerlijke pasta’s, pizza’s en salade. Daarnaast kunt u hier terecht voor heerlijke huiswijnen, Italiaanse dessert zoals onze befaamde tiramisu en bijvoorbeeld een fantastische limoncello. De vlotte bediening bij Due Napoletani staat altijd klaar om u een fijne ervaring te bezorgen. Ook met allergieën of speciale dieetwensen hoeft u bij Due Napoletani niet te schromen. Laat het onze bediening weten en onze chefs doen er alles aan u dezelfde ervaring te geven als ieder ander.

Als u dus even wilt ontsnappen aan de drukke stad en u zich liever even in de mediterraan waant, kom dan dineren bij Due Napoletani. Met uw Dinerbon kunt u hier voor een goede prijs van echt Italiaans eten genieten, gekenmerkt door dagvers vis en vlees, zongerijpte groenten en fruit en overheerlijke verse pasta, geïmporteerd uit Napoli. Alles uiteraard bereid door onze gepassioneerde chef.

Wij hopen u snel welkom te kunnen heten bij Due Napoletani met uw Dinerbon. Of u nu even binnen komt wippen voor de lunch of uitgebreid wenst te dineren, tot snel! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10