Duncan's Place

Dinerbon Amsterdam Duncan's Place
Adres
Develstein 100G
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 51966580
Dinerbon Amsterdam Duncan's Place

U kunt met uw dinerbon de keuken van Zuidoost proeven bij Duncan’s Place. Dit heerlijke grillrestaurant bevindt zich in het World of Food, het grootste en meest spectaculaire eet-en horecatrefpunt van Amsterdam met een oppervlakte van 3.000 m2. World of Food is letterlijk een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage, waar je heerlijk kunt eten. Toch is het niet een eetschuur, maar een nieuw eetbeleving gerealiseerd door een line up van ruim 25 ondernemers.

Het foodcourt is een hybride eetmarkt, waar je komt om te eten en te ontmoeten. Het biedt een complete nieuwe plek voor inspirerende ontmoetingen, leren en werken. Je kunt op verschillende plekken eten aan en bij de kraampjes, aan lange tafels in algemene ruimtes en op de terrassen. In de voormalige garage in Zuidoost presenteren de ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten. Daarnaast kunt u dus terecht in één van de restaurants. Waaronder, met uw dinercheque bij Duncan’s Place.

World of Food biedt culinaire ondernemers uit Zuidoost de kans hun beste gerechten te presenteren aan een breed publiek. Zo ontmoeten de culturen elkaar en zet het Stadsdeel Zuidoost de deuren wagenwijd open. Hier wordt geïnvesteerd in de toekomst; al  jaren had het stadsdeel Zuidoost de ambitie om het culinair ondernemerschap in het stadsdeel te stimuleren door een plek te creëren waar de multiculturele keuken van Amsterdam Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd deze ambitie vertaald naar een concreet project; World of Food in de parkeergarage Develstein.

Met uw dinercheque kunt u nu kennis nemen van dit bijzondere project. Wij nodigen u van harte uit! Vergeet uw dinerbon van Diner Cadeau niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10