Eetcafe de Avonden

Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Adres
Middenweg 398
1097 AV Amsterdam
Telefoon
020 3707074
Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden

Eetcafé de Avonden is gevestigd in Betondorp, een gezellige volkswijk in Amsterdam Oost. Het eetcafé is vernoemd naar het boek van literaire grootheid Gerard Reve, die opgroeide in deze wijk. Deze gezellige kroeg heeft een echte huiskamersfeer waar vaker wel dan niet een Nederlands muziekje op staat. Bij mooi weer kunt u ook genieten van de zon op het terras. Bovendien accepteren ze ook uw Dinerbon! Eetcafé de Avonden dagelijks geopend vanaf 12:00.

De attente bediening zal zorgen dat u niets tekort komt. U kunt hier met uw Dinerbon terecht voor een bakkie koffie, maar ook voor een aantal verschillende tapbiertjes. De lunchkaart bestaat met name uit typische Hollandse broodjes, zoals een broodje bal, een broodje oude kaas of een broodje ossenworst. Ook tosti’s en uitsmijters mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Blijf na de borrel gezellig hangen voor een avondmaaltijd. Ook dan zal u precies tegenkomen wat u verwacht in een Amsterdams eetcafé. Ze hebben verschillende vlees- en visgerechten op de kaart staan. Een lekkere kipsaté is natuurlijk altijd genieten! Sluit de maaltijd af met een dame blanche of chocolade vulkaantje. Genieten van een avondje uit met uw Dinercheque!

Eetcafé de Avonden is pas een paar jaar geopend, maar nu al een begrip in Betondorp. Het staat bekend om de ongedwongen sfeer en het oer-Amsterdamse eten. Dit is een leuke plek om uw Dinercheque te besteden. Werkt u nou in de buurt, dan is dit ook een leuke locatie voor een vrijdagmiddagborrel. Dit zou ook zomaar uit de hand kunnen lopen, want het café is op vrijdag maar liefst tot 1:00 geopend…

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10