Eetcafe Kop van Jut

Dinerbon Amsterdam Eetcafe Kop van Jut
Adres
Leidsekruisstraat 24
1017RJ Amsterdam
Telefoon
020 320 7722
Dinerbon Amsterdam Eetcafe Kop van Jut
Dinerbon Amsterdam Eetcafe Kop van Jut

Café de Kop van Jut is gevestigd aan de Leidsekruisstraat te Amsterdam. Het café bestaat al sinds 2000 en werkt al jarenlang met een enthousiast team dat zich inzet om alle gasten het naar de zin te maken! Wij zijn gastvrij en ons eten smaakt uiterst goed. Het café straalt veel warmte en sfeer uit door de knusse inrichting. Wij beschikken over een boven en beneden ruimte waar u heerlijk kunt zitten. Wij zorgen ervoor dat wij u gerechten serveren die de beste smaak hebben en daarbij ook eerlijk en met passie zijn gemaakt. Zo krijgt u de beste gerechten voor uw dinerbon. Ons team heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om de avond perfect te laten verlopen.

De koks bieden u uitgebreide voorgerechten aan, een hoofdgerecht met verschillende soorten vlees, visgerechten met verschillende soorten vis, vegetarische gerechten, bijgerechten en heerlijke gevarieerde desserts. Bij de voorgerechten kunt u kiezen uit stokbrood met kruidenboter, rundercarpaccio, 3 geitenkaaskroketjes en nog veel meer! De visgerechten bestaan onder andere uit de vangst van de dag, zo krijgt u de lekkerste verse vis op uw bord. Voor uw dinercheque is er keuze genoeg! Wij hebben ook verschillende dagmenu’s, zo houden wij variatie in onze menukaart.

Wij zijn alle dagen geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar onze overheerlijke gerechten? Dan zien wij u snel langskomen met uw Dinerbon of Dinercheque! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10