El Vino

Dinerbon Amsterdam El Vino
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 51
1017NG Amsterdam
Telefoon
020 3300093
Dinerbon Amsterdam El Vino
Dinerbon Amsterdam El Vino

Aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam staat het leuke restaurant El Vino! Bij El Vino accepteren zij nu ook graag uw dinerbon! In dit bijzondere restaurant, midden op het Leidseplein, bereid de allerlekkerste Argentijnse en Mexicaanse gerechten. Het restaurant bestaat al zeker 30 jaar en maakt na 30 jaar nog steeds de heerlijkste Argentijnse en Mexicaanse gerechten klaar. In restaurant El Vino is er dagelijks een happy hour en live muziek te horen! Het restaurant heeft een speciale inrichting wat de sfeer heel bijzonder maakt. Ook de bediening van El Vino zal zeker helpen aan deze bijzondere sfeer. Zij zijn namelijk uiterst vriendelijk, werken hard en zijn in staat om u vriendelijk te helpen met al uw vragen en wensen!

Bij restaurant El Vino kunt u met uw dinercheque terecht om een heerlijke lunch te eten, voor een heerlijk diner of om lekker te borrelen met snacks erbij! Voor El Vino is het belangrijk dat u lekker eet. U kunt dus zelf kiezen uit verrassen en vooral toegankelijke gerechten. Ook is het mogelijk om verschillende gerechten met elkaar te delen. Doordat de koks met veel passie en liefde aan de gerechten werken zullen hier heerlijke smaken door ontstaan. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met verse ingrediënten waardoor de beste smaken blijven behouden. U kunt ook heerlijke dranken gaan drinken bij El Vino.

Twijfel zeker niet en maak eens kennis met de Argentijnse en Mexicaanse keuken. Pak uw dinercheque of dinerbon en haast u naar restaurant El Vino!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10