Enoteca

Dinerbon Amsterdam Enoteca
Adres
Linnaeusstraat 89
1093EK Amsterdam
Telefoon
020 7008500
Dinerbon Amsterdam Enoteca
Dinerbon Amsterdam Enoteca
Dinerbon Amsterdam Enoteca
Dinerbon Amsterdam Enoteca

Enoteca is een Italiaans restaurant in Amsterdam Oost waar je je echt even op vakantie waant. Enoteca betekent van oorsprong wijnbar in het Italiaans. Het restaurant heet niet voor niets zo, want de wijnen staan er centraal. Je hebt keuze uit meer dan twintig wijnen en je krijgt uitgebreid advies welke wijn het beste bij je gekozen gerecht past. Zeven dagen per week is het restaurant geopend voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. Neem je Dinercheque mee en geniet van al het verrukkelijke eten!

Bij Enoteca kom je niet voor pizza, maar wel voor al het andere fantastische eten uit Italië. Er is een gevarieerd aanbod van diverse Italiaanse streekgerechten. Ga voor een heerlijke verse pasta met sardines en gedroogde viskuit of een lasagne met groene asperges. Of kies één van de vis- en vleesgerechten, bijvoorbeeld makreel met balsamico vinegrette of zacht gegaarde piepkuiken met seizoensgroenten. En natuurlijk mogen de Italiaanse antipasti ook niet ontbreken bij je diner, zoals bruschetta of gemarineerde zalmtartaar. En natuurlijk sluit je af met een tiramisu of anders lekkers. Vergeet je Dinerbon niet mee te nemen, hiermee kan je het heerlijke diner afrekenen.

Liever je Dinercheque aan een goede lunch besteden? Ook dan is Enoteca een uitstekende plek. Alleen al door de lunchkaart te bekijken krijg je spontaan trek. Wat dacht je van een panini met gegrilde groenten, geitenkaas, honing en walnoten? Of liever een piadina met buffel mozzarella en Parma ham? Wat je ook kiest, smullen wordt het zeker.

Op de website van het restaurant kan je online een tafel reserveren, zodat je zeker weet dat je er terecht kan. Enoteca is zeven dagen per week geopend, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Nodig mensen uit waar je een hapje mee wil eten, neem je Dinerbon mee en geniet samen van een paar uur in de Italiaanse sferen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10