Envy

Dinerbon Amsterdam Envy
Adres
Prinsengracht 381
1016HL Amsterdam
Telefoon
020-3446407
Dinerbon Amsterdam Envy
Dinerbon Amsterdam Envy
Dinerbon Amsterdam Envy

Restaurant Envy delicacies op de Prinsengracht is 'een ontmoetingsplaats in de juiste atmosfeer, waarin verse producten en goede wijnen centraal staan' . Ook hier kunt u uw Dinercheque besteden. Bij binnenkomst valt meteen de grote open keuken op, en één van de wanden bestaat uit 26 op ooghoogte geplaatste koelkasten. Deze zijn bedoeld als showcases voor wijnen, kazen, worsten, oesters, jammen, chutneys, etcetera. Dit alles wekt bij de gasten een onmiddellijke interesse in de producten op, ‘zien doet eten’. Kom dat ervaren met uw Dinerbon.

Bij Envy kunt u met uw Dinercheque proeven, veel proeven. Of het nu eten of drankjes betreft! De gerechten zijn van klein formaat die je goed kunt delen zodat je zoveel mogelijk verschillende dingen kunt bestellen en proeven. Eén oester en een beetje charcuterie om mee te beginnen, daarna enkele koude en warme gerechten, een paar stukjes bijzondere kaas en misschien een dessert om te delen ter afsluiting. Bijbestellen óf van voor af aan beginnen mag altijd. De gerechten zijn van een hoog niveau, maar worden geserveerd in een informele setting. Geen traditioneel linnen, geen stijve bediening, geen pretenties, maar een huiselijke, toegankelijke sfeer waar elke Bourgondiër zich thuis voelt.

Al tien jaar achter elkaar is Envy door Michelin bekroond met een 'Bib Gourmand'. En of dat nog niet genoeg is ontvingen we ook nog eens 13.5 punten van Gault Millau. Uiteraard zijn we hier heel erg trots op! Om deze bekroningen ook met u te kunnen vieren koken chef-kok Bobby Rust en zijn brigade iedere maandag een speciale proeverij. Deze bestaat uit 5 typische Envy gerechtjes!

Bij Envy kunt u culinair genieten in een informele sfeer voor de lunch en het diner. Kom snel eens langs met uw Dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10