Fans Kitchen

Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen
Adres
Overtoom 254
1054 JA Amsterdam
Telefoon
020 - 6167501
Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen
Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen

In het centrum van Amsterdam, aan de Overtoom, ligt restaurant Fan’s Kitchen. Hier kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan smaken uit de Aziatische keuken, vakkundig klaargemaakt door chef-kok Fan. Wij willen u graag met uw  Dinerbon uitnodigen om u bij ons te laten verrassen door de smaken, geuren en kleuren van onze gerechten.

Fan’s Kitchen breekt met de formele Westerse traditie van dineren en introduceert graag de Aziatische wijze. Wij serveren namelijk tasting-size gerechten. Bestel enkele of probeer meerdere gerechten en ervaar een unieke en nieuwe culinaire belevenis. De chef heeft speciaal voor u enkele menu’s samengesteld zodat u de smaken in de juiste combinatie en volgorde proeft. Ook is er een wisselend verrassingsmenu voor de avontuurlijke genieter. Onze kaart is een waaier aan exquise lekkernijen en heerlijke menu's waarbij alleen de meest verse en beste kwaliteit ingrediënten worden gebruikt welke op vakkundig wijze worden bereid door chef Fan.

Chef Fan studeerde van 1982 tot 1984 op de koksschool in China. Daarna heeft hij in meerdere 5 sterrenhotels gewerkt waaronder het White Swan hotel, China hotel en het Garden Hotel. Nu heeft hij zijn kennis en ervaring van de Chinese keuken en het vermaken van gasten meegenomen naar Nederland.  

Een bezoek aan Fan’s Kitchen is een rondreis door het exotische Azië. De fantastische ligging aan de Overtoom en de bediening die altijd voor u klaar staat zullen uw avond onvergetelijk maken. Niets is bij ons teveel en wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Neem uw dinercheque mee en laat u verrassen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10