Fenan Klein Afrika

Dinerbon Amsterdam Fenan Klein Afrika
Adres
Jan Pieter Heijenstraat 147
1054 MG Amsterdam
Telefoon
020-4124442

In de Jan Pieter Heijestraat in het centrum van Amsterdam is restaurant Fenan Klein Afrika gevestigd. Hier kunt u met uw Dinerbon genieten van heerlijk authentiek Ethiopisch eten in een uiterst ontspannen sfeer! De geuren, kleuren en smaken zullen u meevoeren naar verre oorden. De gezellige ambiance en vriendelijke bediening werken hier nog verder aan mee.  

Onze specialiteit is de Ethiopische Enjera die gevuld kan worden met vele verschillende groentes, vlees en vis. Enjera is een soort pannenkoek gemaakt van teff-meel. De smaak combineert heerlijk met vele andere gerechten. De tafel zal gevuld zijn met allerlei Afrikaanse lekkernijen die u niet met mes en vork maar gewoon lekker met uw handen kunt opeten. Vooral kinderen genieten hier vaak ontzettend van. U zult merken dat u blijft bijbestellen, terwijl de porties absoluut niet zuinig zijn! Wij gebruiken voor onze gerechten pure en verse ingrediënten en authentieke kruiden. Ook is veel van ons eten glutenvrij. De hoofdgerechten kunnen best een beetje pittig zijn, maar als u een rood hoofd krijgt als u een peper alleen maar ziet, dan is er ook voor u genoeg keuze uit onze mildere gerechten.

Dus… Bij Fenan Klein Afrika kunt u intiem dineren met uw geliefde of met het hele gezin gezellig uw verjaardag vieren. Iedereen is welkom om zich te laten verrassen door de bijzondere smaken van de Ethiopische keuken. Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Tot dan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10