Five Bells Bar Restaurant

Dinerbon Amsterdam Five Bells Bar Restaurant
Adres
Nieuwezijds kolk 17
1012PV Amsterdam
Telefoon
020 6386088
Dinerbon Amsterdam Five Bells Bar Restaurant
Dinerbon Amsterdam Five Bells Bar Restaurant

Aan de Nieuwezijds kolk in Amsterdam staat Five Bells Bar Restaurant. Dit is een geweldig en sfeervol ingericht restaurant. Op één van de muren is bijvoorbeeld een mooi schilderij te zien met daarop cowboys voor een koets die een stier proberen te vangen en onderin het schilderij lijken er poolballen en een voetbal rond te vliegen. De bar heeft mooie sfeer verlichting en de tafels en stoelen zijn bruin. U zult zich hier meteen op uw gemak voelen in deze gezellige en vrolijke sfeer van Five Bells Bar. Het personeel van Five Bell Bar is ook uitstekend. Zij houden van hun werk en dat laten zij ook zeker zien. Het team van Five Bell Bar is vriendelijk en behulpzaam. U kunt hier heerlijk eten met uw vrienden en familie. Iedereen waar u van houdt! U kunt ook zeker uw dinercheque meenemen!

Five Bells bar heeft een groot menukaart voor u klaar staan. Op deze menukaart staan heerlijke soepen, salades, vegetarische maaltijden, tapas voorgerechten, pasta’s, vleesgerechten (onder andere gegrilld), visgerechten, pizza, warme broodjes, burgers, ontbijt, tosti en zoetigheid. Ook staan er veel verschillende dranken op de kaart. U kunt hier uitstekend gebruik van maken met uw dinerbon! Een aantal voorbeeld gerechten zijn: cheese & bacon beef burger, pizza shoarma, country fried steak, scholfilet en spaghetti bolognese. Voor jong en oud is er genoeg lekkers te eten en te drinken!

Voor een geweldige en bijzondere avond met natuurlijk heerlijk eten, gaat u naar Five Bells Bar Restaurant! Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10