Fletcher Hotel Amsterdam | SKYrestaurant Pi

Dinerbon Amsterdam Fletcher Hotel Amsterdam | SKYrestaurant Pi
Adres
Schepenbergweg 50
1105 AT Amsterdam
Telefoon
020 - 3113670
Dinerbon Amsterdam Fletcher Hotel Amsterdam | SKYrestaurant Pi
Dinerbon Amsterdam Fletcher Hotel Amsterdam | SKYrestaurant Pi

SKYrestaurant Pi is het ideale meeting point voor uw (zakelijke) afspraak. Het restaurant heeft een open keuken, is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. In het restaurant kunt u uitgebreid dineren op grote hoogte en ‘ronduit’ culinair genieten van een internationale keuken waarin de nadruk wordt gelegd op gezonde gerechten.

Als gast van het hotel is het hier heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende verse broodjes, croissants, diverse soorten beleg, fruit, koffie, thee en vruchtensappen. Het prachtige uitzicht dat u heeft als u aan de 11 meter lange bar plaats neemt met enorme kroonluchter 'the dream' van maar liefst 9 meter breed, maakt het een bijzondere ervaring om te genieten van het uitzicht van Amsterdam.

Geniet van een van onze smaakvolle fingerfoods of sushi die zorgvuldig voor u worden bereid door de chefs in onze sfeervolle ambiance. Naast het nuttigen van onze hapjes kunt u genieten van een mooi en bijpassend glas wijn zodat u een unieke smaakbeleving zult ervaren. De SKYlounge Pi beschikt over het pronkstuk, 'de Whaletone'. Deze vleugel is uniek, ruim 4 meter lang en ontworpen naar de vorm van een majestueuze walvis. Het is het eerste exemplaar dat in Europa is verkocht. De vleugel is gemaakt van duurzame materialen, zo zijn de toetsen niet van ivoor gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht instrument gaat naar de bescherming van walvissen. U bent altijd van harte welkom om eens een hapje te komen eten of om te overnachten. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u een Dinerbon van Diner Cadeau heeft. Ook als u een Dinercheque heeft bent u meer dan welkom.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan