Fondue & Fondue

Dinerbon Amsterdam Fondue & Fondue
Adres
Overtoom 415
1054JR Amsterdam
Telefoon
020 6129104
Dinerbon Amsterdam Fondue & Fondue
Dinerbon Amsterdam Fondue & Fondue

Vindt u het ook erg gezellig om met vrienden en familie, collega’s of andere bekenden te fonduen? Fonduen geeft vaak een ontspannen sfeer en zorgt voor veel gezelligheid en lol tijdens het diner. Velen van u eten waarschijnlijk wel eens fondue in de beslotenheid van uw eigen huis, maar wat als u deze gezelligheid en sfeer nu ook buiten de deur zou kunnen beleven en wel met uw dinerbon? Wij hebben goed nieuws voor u, u kunt vanaf nu namelijk terecht met uw dinercheque bij restaurant Fondue & Fondue,  een uniek en hip ingericht fondue restaurant in het centrum van Amsterdam. U vindt Fondue & Fondue aan de Overtoom, waar het onderhand al sinds 2006 gevestigd is. Het restaurantje is onderhand een begrip geworden in Amsterdam wanneer het gaat om fonduen en gezellig eten met elkaar. Een bijzondere bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque dus!

Op het menu staan allerlei verschillende soorten fondue. Zo kunt u genieten van een overheerlijke traditionele kaasfondue, maar ook van vlees- en visfondue. Bij uw fondue hoort natuurlijk een goed glas wijn. Het aanbod in wijnen is dan ook groot en de bediening adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden die u heeft met uw dinercheque.

Wilt u ook graag een gezellige fondue-avond beleven met uw gezelschap in het mooie, grote Amsterdam? Dan bent u meer dan uitgenodigd om een tafeltjes te reserveren bij Fondue & Fondue aan de Overtoom 415. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, daarmee kunt u namelijk afrekenen aan het eind van een smaakvolle en sfeervolle avond uit eten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10