Freds Steakhouse

Dinerbon Amsterdam Freds Steakhouse
Adres
Amstel 32
1017 AB Amsterdam
Telefoon
020 - 6895651
Dinerbon Amsterdam Freds Steakhouse

Kom bij binnen bij Fred’s Steakhouse gelegen aan de Amstel in hartje Amsterdam. Kom langs met uw dinerbon en geniet van de lekkerste steaks van Amsterdam. U kunt uw bezoek aan ons restaurant prima combineren met een dagje of avondje uit in Amsterdam. De leukste en de meest bijzondere plekken van Amsterdam liggen vanaf ons restaurant op steenworp afstand. Komt u snel een keer langs?

Neem plaats in ons sfeervolle restaurant en maak u klaar voor een heerlijke tijd. Bij ons restaurant bent u van harte welkom, of u nou met zijn tweeën bent of een groep van twintig. Wij zorgen er in ieder geval dat elk persoon optimaal kan genieten.

Fred’s steakhouse is ideaal voor elke verjaardag, reünie, familie, blinddate, het is hier allemaal mogelijk. Ook kunt u bij Fred’s steakhouse terecht als je een echte hunkering heeft naar dat ultieme vakantiegevoel, of als u graag nieuwe vrienden wil ontmoeten. Wij bieden u de gelegenheid, ook met uw dinercheque!

Geniet van onze heerlijk steaks die ons restaurant zo beroemd maken in Amsterdam. Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige ongedwongen sfeer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Geniet hier van de klassieke maaltijden die bij een echte steakhouse horen.

Door ons sfeervolle interieur kunt u genieten van uw heerlijke maaltijd in een rustige ambiance. Fred’s steakhouse is voegt echt iets toe in het drukke centrum van Amsterdam. Maak uw bezoek bij ons compleet en betaal met uw dinerbon van DinerCadeau. Tot dan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10