Fyrre

Dinerbon Amsterdam Fyrre
Adres
Javastraat 40
1094 HW Amsterdam
Telefoon
020 7372795
Dinerbon Amsterdam Fyrre
Dinerbon Amsterdam Fyrre
Dinerbon Amsterdam Fyrre
Dinerbon Amsterdam Fyrre

Seafoodliefhebbers opgelet: in Amsterdam kun je de hele avond smullen in seafood bar Fyrre. Deze horecagelegenheid bevindt zich in de levendige Indische Buurt, in Amsterdam-Oost. Fyrre is een walhalla voor visliefhebbers en is dan ook een uitermate geschikte locatie om je Dinerbon te besteden. Dat je hier een smakelijke avond tegemoet gaat, staat vast.

Of je nu van oesters houdt of toch meer van fruits de mer, bij Fyrre geniet je altijd van een lekkere maaltijd met vis. Er wordt altijd gewerkt met verse vis uit de Noordzee (uit Zeeland, Bretagne en Ierland) en groenten uit het seizoen. Er wordt kwalitatief goede wijn geserveerd en er is ook een ruime keuze aan bier en andere drankjes zoals zelfgemaakte limonade. Als je je Dinercheque hier besteedt, beleef je gegarandeerd een geslaagde avond met vrienden of familie. Geniet van verse en smaakvolle oesters en mosselen, of probeer warme viskroketjes, viskoekjes en octopus. De lekkernijen worden creatief geserveerd: een feestje op je bord!

Met je Dinerbon profiteer je van een geslaagde avond bij Fyrre. En dat alles in een unieke sfeer. Het interieur van de seafood bar is modern en eigentijds. De inrichting oogt industrieel en Scandinavisch met veel houtelementen en strakke lijnen. Neem direct plaats aan de bar of aan een tafel voor vier. Bij Fyrre waan je je met je Dinercheque in Noord-Europese sferen. Je hoeft niet meer op vakantie naar Noorwegen, Zweden of Denemarken voor een lekkere seafoodmaaltijd! Ga op ontdekkingstocht in onze eigen hoofdstad.

Seafood bar Fyrre is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. In principe is de bar op zondag en maandag gesloten, maar je kunt contact met ze opnemen voor een privédiner, feest of brunch op een van die dagen. Reserveren kan online, maar je kunt ze ook bellen. Ze zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag na 13.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10