Ginger & Ale

Dinerbon Amsterdam Ginger & Ale
Adres
Helmholtzstraat 61
1098 LE Amsterdam
Telefoon
020 3348431
Dinerbon Amsterdam Ginger & Ale
Dinerbon Amsterdam Ginger & Ale
Dinerbon Amsterdam Ginger & Ale

Ginger & Ale is een bijzonder restaurant zoals je die maar weinig vindt in Nederland. Hier kun je namelijk voortreffelijke pannenkoeken eten, zonder de vaak zo ‘oubollige’ sfeer van vele pannenkoekenrestaurants. Dat betekent niet dat het hier meteen ongezellig is, integendeel, u kunt hier ook gewoon heerlijk met uw kinderen, gezin of  vriendengroep langskomen? En bent u in het bezit van een Dinerbon of dinnercheque? Dat komt dat helemaal goed uit, want die kunt u hier inwisselen!

 

Restaurant Ginger & Ale bevindt zich in Amsterdam in de prachtige Watergraafsmeer wijk. De ingang van het restaurant is een beetje verstopt boven de ingang van een grote supermarkt, maar hierdoor moet u zich zeker niet laten afleiden. Je kunt bij dit geweldige restaurant natuurlijk terecht voor een heerlijke pannenkoek, bereid met tarwe, boekweit: alles is mogelijk! Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een vegan pannenkoek te bestellen. Het werkt als volgt: Je bestelt eerst een bodem, en vervolgens net zoveel toppings als je zin in hebt. Niks is te gek bij Ginger & Ale. Nutella, jam, slagroom, appe, rozijnen met chocoladesaus, of misschien heeft u wel zin in banaan of vanille ijs. Naast al deze zoete opties kunt u ook kiezen voor een hartige pannenkoek, met bijvoorbeeld paprika, ui, rucola en spinazie. Of misschien heeft u meer zin in brie, ham of kaas.

 

Bent u dus in Amsterdam en heeft u zin om heerlijke pannenkoeken te eten met uw gezin? Dan is Ginger & Ale in Watergraafsmeer de perfecte plek voor u!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10