Grand Café Eighty-Four

Dinerbon Amsterdam Grand Café Eighty-Four
Adres
Oranje-Vrijstaatkade 25
1093KS Amsterdam
Telefoon
020 221 0688
Dinerbon Amsterdam Grand Café Eighty-Four
Dinerbon Amsterdam Grand Café Eighty-Four
Dinerbon Amsterdam Grand Café Eighty-Four
Dinerbon Amsterdam Grand Café Eighty-Four

Eighty-Four vestigde zich in 2020 ten midden van hippe foodbars, Local streetfood en travel-kitchens op de Oranje-Vrijstaatkade met hun comfortfood concept. Heerlijk eten voor een betaalbare prijs.

Huisgerookte zalm, Avocado-burgers en camembert uit de oven.

Bij Eighty-Four kan je aanschuiven voor een van de heerlijke burgers, maar je kan er ook terecht voor een geheel 3 gangen diner. De couverts worden geserveerd met uitsluitend dagverse ingrediënten en tevens bereid op authentieke manier. Dit resulteert in heerlijke producten op het bord. Zo wordt dagelijks de zalm in een eigen rookoven gerookt en verse kip gemarineerd tot een echte bite, want ook een kipsaté kan natuurlijk niet ontbreken in een restaurant waar comfortfood de toon slaat. Voor de Vega liefhebbers is er ook keuze uit onder andere een avocado-burger met een knapperige quinoa korst of een uitgebreide gegrilde groente salade.

 

Zelftap, Quiznights en sports

Met een uitgebreide bierkaart van meer dan 25 verschillende biersoorten, 15 verschillende wijnen en een zéér net wiskey assortiment is er voor ieder wat wils. Naast het biertje van de maand is er de mogelijkheid om zelf je eigen biertap te reserveren. Met keuze uit 4 verschillende fusten kan de gast een persoonlijke keuze maken voor de smaak die zij zelf willen tappen. De zelftap is per 3 uur te reserveren bij het aanschaffen van een 20 liter fust bier. Afgelopen november was ook de eerste quiz-night een feit. Iedere 3e zaterdag van de maand kan je bij Eighty-Four terecht voor een gezellige uitgebreide pub-quiz. Op een van de vele schermen die aanwezig zijn zal de quizmaster een 100-tal vragen presenteren om zo een ouderwets gezellige avond te hebben. Deze schermen zijn afgelopen WK dan ook goed gebruikt om de gasten een optimale beleving te bieden.
Op het gebied van schaken is Eighty-Four ondertussen het club huis geworden van Hoofdklasse schaakvereniging Paard D4. Deze jonge schakers organiseren een keer per maand een vrije schaakavond. Ook leden van buiten de club zijn dan welkom voor een gezellig potje schaak.

Eighty-Four is gevestigd aan de Oranje-Vrijstaatkade 25 te Amsterdam, een zijstraat van de Linnaeusstraat ter hoogte van de Jumbo. Dineren kan in het winterseizoen van Woensdag tot en met zondag en lunchen van Donderdag tot en met zondag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10