Grand Café Restaurant 1e Klas

Dinerbon Amsterdam Grand Café Restaurant 1e Klas
Adres
Stationsplein 15
1012AB Amsterdam
Telefoon
020 6250131
Dinerbon Amsterdam Grand Café Restaurant 1e Klas
Dinerbon Amsterdam Grand Café Restaurant 1e Klas
Dinerbon Amsterdam Grand Café Restaurant 1e Klas
Dinerbon Amsterdam Grand Café Restaurant 1e Klas

Ben je op zoek naar een restaurant in de buurt van Amsterdam Centraal waar je kunt lunchen, borrelen of dineren? Breng dan een bezoek aan Grand Café Restaurant 1e klas. Je vindt het restaurant op station Amsterdam Centraal. Reis je binnenkort met de trein naar Amsterdam? Dan is dit de perfecte plek om jouw dag in Amsterdam te eindigen of juist beginnen. Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen? Gebruik deze dan om bij Restaurant 1e klas af te rekenen.

Restaurant 1e klas was vroeger de wachtruimte op het station voor mensen met een 1e klas ticket. In het restaurant zie je dit terug in een aantal elementen, waaronder het bord met treintijden. De locatie op centraal station is ideaal voor forenzen en reizigers. Of je nu even komt genieten van een kop koffie of uitgebreid komt lunchen of dineren. Restaurant 1e klas biedt veel verschillende mogelijkheden. Het restaurant prijst hun vermogen om gerechten snel te serveren. Hierdoor kun je rustig eten en toch de volgende trein halen. Kom genieten van de rijke geschiedenis van het pand en het overheerlijke eten.

Op menu van restaurant 1e klas staan veel verschillende gerechten. Als lunch kun je verschillende belegde broodjes bestellen. Daarnaast kun je kiezen uit gerechten als: een omelet met groente, hamburger, salade of soep. Wie komt dineren bij Restaurant 1e klas, kan genieten van verschillende gerechten. Zo kun je voor een vaste prijs zelf een menu samenstellen, met het gewenste aantal gangen. Kies bijvoorbeeld voor Carpaccio, Franse vissoep of spareribs. Ga je liever voor een vegetarische optie? Dan kun je kiezen uit curry, pasta met champignonsaus of vegetarische quiche. Sluit je diner af met een overheerlijk dessert of kopje koffie.

Indien gewenst kun je uitgebreid tafelen bij het restaurant. Bestel een fles wijn, probeer verschillende gerechten en beleef een heerlijke avond met je tafelgenoten. Moet je nog reizen of heb je een afspraak? Ook dan is dit restaurant een fantastische keuze. Na het afrekenen sta je binnen 2 minuten op het perron en kun je jouw reis vervolgen. Kom je binnenkort eten bij Restaurant 1e klas? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10