Guadalupe

Dinerbon Amsterdam Guadalupe
Adres
Prins Hendrikkade 92
1012 AE Amsterdam
Telefoon
020 - 4206114
Dinerbon Amsterdam Guadalupe
Dinerbon Amsterdam Guadalupe
Dinerbon Amsterdam Guadalupe

In het hartje van Amsterdam kunt u aan tafel bij Guadalupe. Het ligt op steenworp afstand van het Centraal Station, een top locatie dus. Bij Guadalupe kunt u de heerlijke Mexicaanse keuken ervaren. Het is een bijzondere ervaring om in de Nederlandse hoofdstad op authentieke Mexicaanse manier te dineren. Dit is natuurlijk een perfecte gelegenheid om met uw Dinerbon te betalen.

Laat u verrassen door de exotische gerechten. Doordat de recepten doorgegeven zijn van generatie op generatie kunt u proeven dat er veel liefde mee gemoeid gaat. Het zal u niets verbazen dat er al velen gasten u voor gingen. De kookkunsten van de chef zijn van hoge kwaliteit.

Naast het accepteren van de Dinerbon, accepteren wij ook de Dinercheque.

Guadalupe is de perfecte locatie om een lekker hapje te gaan eten nadat u een lange dag langs alle bezienswaardigheden heeft gewandeld. Het is fijn dat het dan ook niet al te prijzig is. En dat u kan betalen met de dinerbon. Want een dagje in de hoofdstad is al duur genoeg. Ook zijn ze bij Guadalupe tot laat op de avond geopend. Komt u bijvoorbeeld net aan in de stad maar u heeft nog niet kunnen eten? U kunt altijd aanschuiven.

Kom dus snel langs. Het team van Guadalupe kan zijn enthousiasme niet inhouden om u met een brede glimlach te laten genieten van een avondje uit eten. Iedereen verdient het om zo behandeld te worden. Loop gerust binnen en laat u verwennen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10