Haddock

Dinerbon Amsterdam Haddock
Adres
Marie Baronlaan 19
1095MV Amsterdam
Telefoon
020 6633315
Dinerbon Amsterdam Haddock
Dinerbon Amsterdam Haddock
Dinerbon Amsterdam Haddock
Dinerbon Amsterdam Haddock

Restaurant Haddock is prachtig gelegen in het buitengebied van de Amsterdamse wijk IJburg, op het weidse Zeeburgereiland. Haddock, vernoemd naar de gelijknamige kapitein uit de stripverhalen van Kuifje, is een echt familierestaurant waar kinderen net zo welkom zijn als volwassenen. Het knalrode pand is zeer ruim opgezet en de eigenaren hebben er alles aan gedaan om ook de jongste gasten te plezieren. Er is een speciale kinderruimte, de Professor Zonnebloemzaal, die bijna uit zijn voegen barst door alle leuke knutselspullen, kinderboeken, tafelvoetbalspellen en speelgoed. Op een groot scherm worden regelmatig kinderfilms vertoond. Voor ouders en kinderen is er een groot buitenterras met uitzicht op het IJ, met ernaast een enorm grasveld waar kinderen naar hartenlust kunnen rennen en voetballen. Deze locatie is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes terwijl de ouders rustig van een drankje kunnen genieten. Bij Haddock hebben ze duidelijk heel goed begrepen hoe je een familierestaurant moet opzetten. Hier komt iedereen graag en vaak weer terug!

Bij restaurant Haddock kun je lunchen, borrelen en natuurlijk uitgebreid dineren. Er mag dan een ongedwongen sfeer heersen, de keuken wordt hier zeer serieus genomen! Op de menukaart staan de lekkerste vlees- en visgerechten, maar je kunt ook met de hele familie genieten van een gezellige kaasfondue. Natuurlijk is er ook een kindermenu voor zowel lunch als diner met geheide succesnummers als frietjes met kipnuggets of kroketten en feestelijke poffertjes. Op de lunchkaart vind je naast warme gerechten ook een assortiment heerlijke sandwiches met onder meer kip, zalm en kaas. Voor vegetariërs zijn er de lekkerste salades en gerechten met tofu in oosterse saus verkrijgbaar. Het vriendelijke personeel mixt ook de lekkerste cocktails met onder meer een huisgemaakte limoncello.

Dit gezellige restaurant voor de hele familie is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer: lijn 26, ook wel bekend als ‘de IJtram’, brengt je vanaf het Centraal Station en de binnenstad snel naar het Zeeburgereiland. Voor wie met de auto komt is er een groot parkeerterrein naast het restaurant. Afrekenen kun je bij Haddock vanzelfsprekend met je Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10