Haweli

Dinerbon Amsterdam Haweli
Adres
Postjesweg 17
1057DT Amsterdam
Telefoon
020-6167700
Dinerbon Amsterdam Haweli
Dinerbon Amsterdam Haweli

Haweli is een authentiek Indiaas restaurant, gelegen op de Postjesweg in Amsterdam-West. Hier maakt u in ruil voor uw Dinerbon kennis met de wereld van de traditionele Indiase keuken. De veelzijdige menukaart biedt genoeg opties voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Het restaurant biedt ongeveer 52 zitplaatsen heeft een klassieke sfeer die past bij de Indiase Punjabi keuken. Reserveer nu voor een culinair avontuur om nooit meer te vergeten! Neem dan ook uw Dinercheque mee.

De eigenaar en chef-kok van Haweli heeft ruim twintig jaar ervaring in de Indiase keuken. Zijn doel is om iedere gast kennis te laten maken met de heerlijke kruidige gerechten die deze keuken rijk is. Op de menukaart wordt aangegeven hoe pittig de gerechten zijn, zodat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan. Bovendien kunt u altijd uw eigen wensen aan geven. U kunt de Dinerbon onder andere omruilen voor een feestelijk menu. Zo bestaat het Vegetarische Menu bijvoorbeeld uit Samosa, Paneer Pakora, Onion Bhaji, Gobi Pakora, Paneer Jalferezi, Saag Paneer, Dal Makhni en desserts. Wat dit allemaal betekent mag u zelf ontdekken! Ook beschikt Haweli over een speciale Tandoori klei-oven. Hier worden onder andere kipfilet, lamskoteletjes, garnalen en nan-brood voor u klaar gemaakt.

Sluit uw diner met de Dinercheque af met één van de heerlijke Indiase desserts. Dan is uw culinaire avontuur pas echt compleet! Ga bijvoorbeeld voor Kulfi (Indiaas ijs) of Kheer (Indiase rijstpudding). Dit is echt weer eens wat anders. Het team van Haweli hoopt u spoedig te mogen ontvangen voor een koninklijk diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10