Het Bestekje

Dinerbon Amsterdam Het Bestekje
Adres
Scheldestraat 87-89
1078GJ Amsterdam
Telefoon
020 670 2191
Dinerbon Amsterdam Het Bestekje

Restaurant Het Bestekje is al meer dan tien jaar een begrip in de Amsterdamse Rivierenbuurt en daar buiten. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van het beste kwaliteitsvlees- en vis in een typische oud-Amsterdamse sfeer. Toch gaat Het Bestekje ook met haar tijd mee en kan het omschreven worden als een moderne bruine kroeg. Kom hier bijvoorbeeld gezellig eten na een congres in de RAI! Neem dan ook uw Dinerbon mee.

Het Bestekje is al sinds 1998 gevestigd in Amsterdam. De informele sfeer en vriendelijke bediening zorgen voor de juiste ambiance. U kunt er ook nog eens heerlijk borrelen en dineren! Door de uitgebreide menukaart en de speciale kaart voor kinderen kan iedereen zijn/haar eigen weg vinden in Het Bestekje. U kunt er ook met uw Dinercheque betalen. Op de kaart vindt u vooral de heerlijkste grillspecialiteiten met een goed stuk vlees. Wat dacht u van een halve gegrilde kip, Black Angus biefstuk, Wienerschnitzel of lamskoteletjes? Ook de kipsaté en ossenhaassaté mogen natuurlijk niet in een eetcafé ontbreken. Bij Het Bestekje kunt u ook vegetarisch eten. Bestel dan de pasta met knoflookchampignons of de traditionele Italiaanse groentelasagne.

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque het wisselende menu van de maand te bestellen. Dit is ideaal voor als u echt eens even uitgebreid wilt dineren. Geniet van één van de heerlijke desserts, zoals de dame blanche of een flesje met ijs. Uiteraard kunt u ook gaan voor een kaasplankje met een passend digestief. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10