Het Molenpad

Dinerbon Amsterdam Het Molenpad
Adres
Prinsengracht 653
1016HV Amsterdam
Telefoon
020 6259680
Dinerbon Amsterdam Het Molenpad
Dinerbon Amsterdam Het Molenpad

Café Het Molenpad is a tientallen jaren een begrip onder Amsterdammers. Midden in de beroemde grachtengordel vindt u aan de Prinsengracht dit eetcafé. U kunt hier de hele dag terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch, borrel of uitgebreid diner. In een authentieke, ongedwongen sfeer bent u bij Café Het Molenpad aan het juiste adres voor een gezellig tijd met uw vrienden of familie.

Bij ons café is iedereen welkom, van vaste stamgasten tot dagjesmensen en toeristen. Deze gezellige mix van gasten prijzen altijd onze selectie aan speciaalbier en lekkere wijnen. Overdag serveren wij een uitgebreide lunch waar u onder andere kunt kiezen voor rijk belegde broodjes, maaltijdsalades en uitsmijter. ‘s Avonds bieden wij gerechten voor zowel de kleine als grote trek, zoals gedeelde proeverijen, salades en pasta’s. Maar ook échte eetcafé klassiekers zoals kipsaté, hamburgers en vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten. En natuurlijk kunt u tijdens de borrel genieten van echte Amsterdam bitterballen en nog veel meer lekkere hapjes. Tijdens de zomermaanden hebben wij ook een prachtig terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje aan de bruisendste gracht van Amsterdam. Bij ons kunt u ook aanleggen met uw boot en komen wij aan boord serveren!

Woont u in de buurt of bent u in de stad voor een middagje shoppen in de Negen Straatjes? Kom voor een lekker hapje en drankje in een echt Amsterdams café! Natuurlijk bent u van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10