Hotel Beethoven

Dinerbon Amsterdam Hotel Beethoven
Adres
Beethovenstraat 43
1077HN Amsterdam
Telefoon
020 6644816
Dinerbon Amsterdam Hotel Beethoven
Dinerbon Amsterdam Hotel Beethoven
Dinerbon Amsterdam Hotel Beethoven
Dinerbon Amsterdam Hotel Beethoven

In de Amsterdamse Apollobuurt in Amsterdam oud zuid staat Hotel Beethoven. Als hoofdstad is Amsterdam een leuke en interessante stad om voor een paar dagen te bezoeken. Hier kun je genieten van vele musea, de oude Amsterdamse historie en je kunt hier heerlijke shoppen. Besteed je Dinerbon daarom goed en overnacht tijdens je bezoek aan Amsterdam in Hotel Beethoven. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en ook het zakelijke gedeelte van Amsterdam is gemakkelijk te bereiken. Naast goed overnachten, kun je in het restaurant van het hotel lunchen en dineren, zodat je met je Dinercheque kunt genieten van een compleet weekendje weg in Amsterdam.

De hotelkamers

Bij Hotel Beethoven kun je kiezen uit verschillende hotelkamers. Ben je in je eentje op bezoek in Amsterdam, dan heb je voldoende aan de single room. Verder heb je de keuze uit de standaard double of twin room. Wil je toch een wat luxere kamer? Huur dan de deluxe double of twin room. Kom je met meerdere mensen, dan is er de triple room en de familiekamer te boeken. En voor de families die op luxe en comfort gesteld zijn, is er de deluxe family room. De hotelkamers zijn allen voorzien van een badkamer, een flatscreen televisie en er is gratis wifi. Hier kun je met je Dinerbon na een druk dagje Amsterdam uitrusten en ontspannen, om de volgende dag er weer tegenaan te kunnen.

Restaurant Brooks

In Hotel Beethoven is ook Restaurant Brooks gevestigd. Hier kun je genieten van het ontbijt, de lunch, het diner, maar ook van een borrel als je jezelf 's avonds wilt vermaken. Als ontbijt kun je van de kaart, croissants, broodjes of eiergerechten kiezen. Ook vers fruit is een lekkere en gezonde wijze van ontbijten. Wil je in het restaurant lunchen, dan kun je je Dinercheque inzetten voor een soepje, salades, verschillende soorten sandwiches en burgers. Ook de dinerkaart is zeer uitgebreid en divers, met starters, hoofdgerechten en desserts met heerlijke gerechten, zoals rib eye, kip, pasta en burgers. Ook als vegetariër kun je in Restaurant Brooks terecht, want er staan diverse vegetarische gerechten op het menu.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10