Huize van Wely - Beethovenstraat

Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Beethovenstraat
Adres
Beethovenstraat 72
1077 JM Amsterdam
Telefoon
020 6622009
Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Beethovenstraat

Bij Huize van Wely kunt u terecht voor de lekkerste chocola, patisserie en ijs. In deze vestiging gevestigd aan de Beethovenstraat in Amsterdam komt men al jaar en dag voor hun favoriete zoetigheid. Huize Van Wely is een bekende naam in de patisseriewereld waar u ook met uw dinerbon of dinercheque terecht kunt.

Als u bij ons winkel binnenstapt zult u versteld staan van de vele creaties die af en toe net kunst zijn. Ons assortiment wordt volledig met de hand gemaakt van pure en eerlijke producten en is een echte ambacht. Het is onze missie om zowel lekkere als unieke en mooie creaties voor u te maken. Ons patisserie assortiment bestaat uit onder andere grote taarten tot petit désires. Maar ook voor zoute koekjes en kleine gebakjes zit u goed bij ons. Ook onze handgemaakte chocoladeproducten zijn zeker het proberen waard. Bent u op zoek naar écht een exclusieve taart? Kies dan voor één van onze ijstaarten die in zowel smaak als uiterlijk een genot zijn. Waar u ook voor langskomt bij ons aan de Beethovenstraat, u kunt er van uitgaan dat alle producten ambachtelijk bereid zijn met eerlijke en verantwoorde producten.

Bij ons kiest u er voor om met uw dinercheque of dinerbon een unieke smaakbeleving in huis te halen. Verras uw gasten met onze ambachtelijke producten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10