Huize van Wely - Gelderlandplein

Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Gelderlandplein
Adres
Gelderlandplein 173
1082 LW Amsterdam
Telefoon
020 6441392
Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Gelderlandplein
Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Gelderlandplein
Dinerbon Amsterdam Huize van Wely - Gelderlandplein

Wees welkom bij Huize van Wely aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Hier kunt u terecht voor heerlijk en prachtige handgemaakte gebakjes en chocolade. Huize van Wely heeft een rijke geschiedenis en bestaat al sinds 1922. Met pure en eerlijke ingrediënten maken wij voor u de meest bijzonder creaties. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque.

Onze jarenlange ervaring in het maken van de lekkerste gebakjes, taarten en chocoladeproducten hebben geresulteerd in een uitgebreid assortiment waar voor iedereen wat lekkers te vinden is. Wij hebben heerlijke zoete gebakjes heerlijk voor bij de thee of koffie, maar ook unieke creaties die u zo kunt gebruiken als dessert bij u thuis! Naast al onze zoete cakes en chocolade hebben wij ook nog zoute koekjes en hartige hapjes. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen uit luxe kip-kerrie hapjes, mini saucijsjes, quiche Lorraine of kaasstengels om uw borreltafel compleet te maken. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor als u iets te vieren heeft of als u gewoon eens iemand wil verrassen.

Ervaar onze wereldberoemde creaties met uw dinerbon en dinercheque. Laat u verrassen door onze chocolade bouchées, petit desires, taarten en nog veel meer. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons aan het Gelderlandplein in Amsterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10