Il Delfino Blu

Dinerbon Amsterdam Il Delfino Blu
Adres
Pieter Calandlaan 228K
1069LA Amsterdam
Telefoon
020 610 4460
Dinerbon Amsterdam Il Delfino Blu
Dinerbon Amsterdam Il Delfino Blu

Il Delfino Blu gelegen aan de Calandlaan is onlangs verbouwd en heeft een mooie, moderne en Italiaanse uitstraling gekregen. Bij ons staat een gezellig sfeer boven aan. Een gezellige sfeer zorgt ervoor dat het eten nog beter smaakt! Wil je lekker eten, maar niet een hele avond wachten op je eten? Kom dan met je dinerbon of dinercheque naar Il Delfino Blu.

Onze menukaart is met zorg voor samengesteld en bevat een ruime aanbod aan gerechten. Ons ruime aanbod aan gerechten zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Alle gerechten worden vers en met liefde in eigen keuken voor u bereid. Kies bijvoorbeeld voor lekkere visgerechten, zoals de Fritto misto, dit zij verschillende soorten gefrituurde vis geserveerd met een bakje knoflook. U kunt ook kiezen voor één van overheerlijke pasta’s uit de oven. Liever wat anders? Kies dan voor een lekker risotto gerecht. We beschikken over vier soorten risotto gerechten. De eerste wordt geserveerd met zalm, de tweede met kalfsvlees, de derde met kipvlees en de vierde met diverse vissoorten. Al afsluiter beschikken wij over vijf heerlijke desserts, zoals de bananensplit of de macedonia.

Bent al helemaal met uw hoofd bij deze heerlijke gerechten? Wacht dan niet langer en kom met je dinerbon of dinercheque naar de Pieter Calandlaan 228K in Amsterdam. Wij zijn elke maandag tot en met zondag van circa 10.30 uur tot 23.00 uur voor u geopend. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020- 610 44 60. Tot ziens bij Il Delfino Blu!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10